Senapsill

Senapsill

500 g strömmingsfilé
1 dl ättiksprit (12%)
5 dl vatten
0.5 msk salt
1 sats hovmästarsås
1 dl filmjölk

1. Flå filéerna om de har skinn. Rör ihop ättikssprit, vatten och salt i en skål eller bunke och vänd ner strömmingen. Ställ kallt under natten, dock högst i 12 timmar. Rör gärna någon gång under tiden så att lagen verkligen kommer åt hela fisken.

2. När strömmingarna är redo att tas upp, gör i ordning en sats hovmästarsås och blanda i filmjölken. Låt filéerna rinna av i en sil och vänd försiktigt ner dem i såsen.

3. Ställ kallt minst ett dygn innan fisken serveras.

Bilden är lånad från Recept.nu



Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar
Blogglista.se
BlogRankers.com
MediaCreeper
Creeper
Top Affärsverksamhet bloggar

Blogg Topplista
Nätets bästa sajter!
Butiksoppet.se topplista
Startblogg.se

Matbloggstoppen
Check PageRank