Äggtoddy med konjak och hasselnötscreme

Äggtoddy med konjak och hasselnötscreme

16 cl mandarinkonjak
2 msk råsocker
6 st äggulor
1 påse hasselnötscrème
2 dl hett vatten
1 st myntakvist
4 st höga glas
 

1. Vispa ägg, socker och hälften av spriten kraftigt på svag värme i en panna med höga kanter eller i en rund kastrull.

2. Slå andra hälften av spriten i glasen direkt och fyll på med äggskummet.

3. Slå i det heta vattnet och toppa med hasselnötscrèmen. Avsluta med att strimla lite färsk mynta på toppen.


Bilden är lånad från Recept.nu


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar
Blogglista.se
BlogRankers.com
MediaCreeper
Creeper
Top Affärsverksamhet bloggar

Blogg Topplista
Nätets bästa sajter!
Butiksoppet.se topplista
Startblogg.se

Matbloggstoppen
Check PageRank