Nubbesallad
Nubbesallad

150 g matjessill
3 st kokta kalla potatisar
1 st hårdkokt ägg
3 msk finhackad purjolök av det gröna
1 dl gräddfil
malen vitpeppar
Till servering:
1 skivor fullkornsbröd
4 st rädisor
några strån gräslök
Bilden är lånad från Recept.nu


150 g matjessill
3 st kokta kalla potatisar
1 st hårdkokt ägg
3 msk finhackad purjolök av det gröna
1 dl gräddfil
malen vitpeppar
Till servering:
1 skivor fullkornsbröd
4 st rädisor
några strån gräslök
1. Tärna sillen och potatisen smått.
2. Skala och hacka ägget.
3. Ansa och hacka purjolöken fint.
4. Blanda samman hacket och vänd ner gräddfilen.
5. Krydda med vitpeppar.
6. Ställ salladen svalt till servering.
7. Rosta brödskivan och skär den i fyra stavar.
8. Lägg upp salladen i nubbeglas.
9. Stick i en brödstav i varje och dekorer med rädisor och gräslök.
Bilden är lånad från Recept.nu

Kommentarer
Trackback