Kycklingfilé med dragonpotatis och bearnaisesås

4 kycklingfiléer, ca 500 g
salt och peppar
1 kg jämnstor potatis
2 msk Arla smör-&rapsolja
1 tsk salt
1 tsk torkad dragon
1 dl Arla Köket riven Kvibille Svecia
1 rödlök
150 g haricots verts
100 g körsbärstomater
Arla smör-&rapsolja
3 dl Kelda sås Bearnaise Delight
1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och skär i tunna skivor men inte helt igenom. Lägg dem med den skivade sidan upp i en ugnssäker form. Blanda smör-& rapsolja med dragon och salt. Pensla potatisen med blandningen och stek den i mitten av ugnen ca 30 min.
2. Bryn kycklingfiléerna i smör-&rapsolja, salta och peppra. Lägg dem i en ugnssäker form och sätt in i ugnen.
3. Strö osten över potatisen och tillaga den och kycklingen ytterligare 15 min.
4. Skala löken och skär den i klyftor.
5. Fräs lök och haricots verts i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna delade i halvor, salta och peppra.
6. Värm såsen under omrörning. Servera kycklingfiléerna med sås, dragonpotatis och grönsaker.
Ser riktigt smarrigt ut, måste man prova!!
mumsigt :)
[svar:] och jag har precis lagt till dig! :)
ha en fin fortsättning på helgen! kram
Vilken härlig blogg med en massa härliga recept. Gillar att laga mat blir alltid glad av att hitta något nytt att laga. Så hit kommer jag att komma fler gånger. :)
/Magnus
Det såg mumma ut :p Satt precis och tänkte leta efter något att laga till mamma och pappa i veckan ;)
Nej va söt blogg du har:D
Allt bra med dig :)?