Köttgryta med chili och paprika

Köttgryta med chili och paprika

700 g strimlat kött
½ dl créme fraiche -chili och paprika
1 dl grädde
4 dl vatten
färska champinjoner
1 gul lök

1. Hacka löken och skiva champinjonerna.
2. Stek lök och champinjober tillsammans med lite smör i en stekpanna.
3. När det är klart, lägg åt sidan och stek sedan köttet för sig tills det fått färg.
4. Häll sedan över vattnet, lite i taget och låt det småkoka tills vattnet dunstat bort.
5. Häll i champinjoner och lök tillsammans med köttet.
6. Stek på det lite och sedan lägg i créme fraiche och grädde.
7. Låt småputtra lite i ca 10-15 minuter.


Bild och recept är lånat av Sanna

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar
Blogglista.se
BlogRankers.com
MediaCreeper
Creeper
Top Affärsverksamhet bloggar

Blogg Topplista
Nätets bästa sajter!
Butiksoppet.se topplista
Startblogg.se

Matbloggstoppen
Check PageRank